!Cherry blossom!


Breaking News

Review produk tati skincare

tati skincare murah,tati skincare best,testimoni tati skincareHai semua,dulu saya pernah berkongsi dengan anda tentang Dnars skincare.Siapa yang belum baca lagi boleh klik sini,kemudian saya berhenti menggunakan produk ini pada tahun lepas mungkin,.Setelah itu saya menggunakan produk yang biasa saja iaitu set jerawat ailinskincare.

Bila dah habis je set jerawat ailin ,saya pula bercadang untuk menggunakan skincare baru tetapi masa tu masih lagi ragu-ragu untuk menggunakan skincare tempatan sebab takutlah tak sesuai dengan muka.

Tapi akhirnya beli juga tati skincare ni.Dalam set  5 in 1 ni ada sunblock,day cream,cleanser,night cream,treatment cream.Saya cuma pakai kesemua krim tersebut tetapi saya tak gunakan cleanser tati tu je.

Pada awal penggunaan memang akan muncul jerawat sebiji masa tu tanda kulit tengah nak serasi dengan produk jadi saya biarkan  setelah beberapa minggu pakai  nampaklah kulit berseri dan yang penting sekali muka tak tegang ,tak berminyak,Best kan?

Untuk pori-pori terbuka tu nampaknya ambik masa sedikit lama untuk pulih.Saya memang akan stick dengan sesuatu produk selama sebulan dua untuk melihat perubahan yang ketara.Bukan pakai harini esok terus berkesan ye.Dan yang penting tati ni tak membuatkan wajah saya pedih,dan terasa tegang seperti skincare sebelum ni.

Ini adalah gambar sebelum pemakaian tati skincare

testimoni tati skincare,tati skincare murah



testimoni tati skincare
                                     Kalau korang perasan ni adalah testimoni untuk pencuci muka nutriwhite kan sebenarnya dalam proses rawat kulit ni saya pun menggunakan tati skincare jugak.


Sebab setakat ni kulit saya tak mengelupas & tak meradang semasa menggunakan produk ni


Pada saya,tati skincare ni memang sesuai untuk kulit saya tetapi hasil berbeza bagi setiap individu okay.Yang penting pastikan ori baru beli hehehe...ok itu saja untuk harini,
Read more ...

Design watermark AM

Hai selamat pagi.

Saya baru saja menyiapkan  watermark  untuk Along misuari .com..Ringkas tapi menarik .

Senang berurusan dengan Along misuari ni hehe..

logo cantik,logo murah,edit blog murah,bisnes kad

Read more ...

KHASIAT JUS BUAH-BUAHAN

Jus buah-buahan memang sangat bagus diamalkan kerana ia kaya dengan vitamin  c semulajadi.

Banyak sangat khasiat jus buah-buahan ni dari segi kesihatan dannjuga kecantikan
Wahoo

Jom cuba
Senang je kan??cuma kena rajin saja😀
Sumber facebook

Read more ...


Designed By Izzasakura