Breaking News

My Portfolio

  Bahagian portfolio
Untuk sesiapa yang nak buat tempahan  boleh lihat dan baca di sini dahulu cara-untuk-menempah.

Jika anda sebarang gambar yang ingin disertakan untuk membuat header,saya akan cuba yang terbaik.Sertakan ciri-ciri blog yang anda mahu dari segi background dan yang berkaitan dengannya.

Jika ada sebarang pertanyaan boleh tanya saya,ataupun tinggalkan komen anda di bawah,

Terima kasih.
 Sila lihat hasil kerja saya di bawah






2.Full edit blog Didie
3.Full edit blog Mailey
4.Full edit blog Farra
5.Full edit blog didie
6.Full edit blog Azee
7.Full edit blog Aneem
8.Full edit blog Farah
9.Full edit blog
10,Full edit blog
11.Full edit blog Eida
12. Half edit blog
13.Full edit blog fiqah
15.Full edit blog Ain
16.Full edit blog syera
17.Full edit blog Ezzatee
18.Full edit blog shuaili
19.Full edit blog Khuza
20.Full edit blog ayda

Tempahan  design blogshop
1.Full edit blog Nadhira
2.Full edit blog Amilyn
3.Full edit blog Khaira shoppe E
4.Full edit blog Cupcakes
5.Full edit blog afzan
6.Full edit blog umaira
7.Full edit blog rauidah
8.Full edit blog Hot moomy
9.Full edit blog zue
10.Full edit blog zue
11.Full edit blog Kakgee

Vector
1.Vector sakinah

Timeline
1.Tempahan timeline

Illustrasi/kartun
1.Hadiah pemenang GA
2.Tempahan kartun untuk hana

11 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahh wahhh.. semakin maju maz... All the best!

Xiaura ElLallyn said...

hi akak. nak tanya, kalau nak tempah macam blog Farah Syamimi tapi side bar macam Irine Nadia Marcello agak2 berapa? Give respon on my cbox or my email. :)

Ayesha Askandar said...

Assalam..
camana nak tempah ni?
boleh emel saya tak?
sakurasweethouse@yahoo.com

einz said...

salam.cmne nak byrn tok edit full blog termasuk kemas kinikan blog?leh x email kt eein_91@yahoo.com

Izza Sakura said...

Sy da sent emel damisya.maya@yahoo.com

nil pina said...

BUKA LAH BALIK TEMpAHAN EDIT BLOG]]
pLESS HANYA UNTUK NIL

Izza Sakura said...

Nil pina dh buka dh,boleh tempah ye,

Farah Arina said...

kalau nak tempah edit full blog berapa RM ? blogskin tukar ke simple template

Izza Sakura said...

Farah;FULL TEMPLATE RM15,

..::Zue::.. said...

Salam... Akak nak edit full blog boleh emailkan akak.. tarabozu@yahoo.com.my atau wsupp 018-2964995

Cik Kumbang said...

wah banyaknya hasil design dik...
tahniah2 ...keep it up !! *thumbs up*

kan akak dah ckp dulu :)

Designed By Izzasakura